به منظور معرفـی خوراکـیهای مفید، آموزش مهــارت کارگروهــی و آداب غذا خوردن به دانشآموزان، مهارت لقمه گرفتن نان و پنیر آموزش داده شد.
در ابتـــدا مـعـلـمـیــــن تـوضــــیـحی در مـورد ” چـگونـگی رول کـردن نـان و پـنـیــــر” بـه دانــشآمــوزان دادنـــد و دانشآموزان با انجام کار گروهی نان و پنیرها را رول کرده و با کمک معلمیـــن رولها را بصـــورت لقمــــه درآوردند.
و در آخر دانشآموزان در جمعی صمیمـــــی بارعایت آداب غذا خوردن لقمههای نان و پنیر خود را نوشجان نمودند.