شناساگرها (اسیدها – بازها)

با ایجاد یک روز شاد و به یـادماندنی دانش آموزان پـایه ششم در کنار یادگیری مـهـارت تـهیـه سالاد با شناساگرهای خانگی آشنا گردیدند.
در ضـمـن تـهیـه سـالـاد؛ کتلـم‌هـای بـنـفـش که تـوسط دانـش‌آمـوزان خـرد شـده را جـوشـانـدیـم و بـعـد از مشاهده تغییر رنگ بنفش آن‌ها به بی‌رنگی با اضافه نمودن آبلیمو به ” عنوان اسید ” به رنگ ارغوانی درآمدند.

و در آخر دانش آموزان پس لذت بردن از کار گروهی و همدلی در یک فضای شاد از خوردن ســالادهای

خود لذت بردند.